Mineraal boerenkachel - 24 cm

€ 65,95

1 Item
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 2,64
4 5% Tot € 13,19
8 7% Tot € 36,93

Tussen de gebogen koekenpan en de Lyon Pan maakt deze bovenste pan elk type koken mogelijk: bak, grijp en sudderen zelfs. Het is ideaal voor gebakken aardappelen. Het maakt de bereiding van grote hoeveelheden mogelijk en de hoge randen beperken projecties bij het koken van vlees. Het minerale boerenpan B -element heeft een stevig geklonken gevallen aardbeienstaart. Het wordt natuurlijk niet -stick als je gebruikt dankzij de wang. Het extra fantte staal van deze pan is aangepast aan de krachtige bronnen van warmte, inclusief inductie. De minerale ijzeren pan B waarvoor u tientallen jaren voor voor werkt, op voorwaarde dat u het gebruik van gebruik en onderhoudspecifiek voor de staalplaatgerei respecteert.

afmetingen: Ø 24 cm < /P>

Ref: ED282
  • Witstaalplaat bedekt met bijenwas: organische coating voor tijdelijke bescherming tegen oxidatie; Faciliteert het panty.
  • Verbeterde niet -stick -effect bij het eerste gebruik.
  • Uitstekende voedingskaramelisatie.
  • Natuurlijke anti -therapietrouw: progressieve wang.
  • Franse geklonken staart in het Frans: eenvoudige behandeling; Ergonomie.
  • gemaakt in Frankrijk.

staalplaat

< Li> Advies: Verwarm voor met een beetje vet. Onderhoud: culottage bij het eerste gebruik. Deglaze, spoel met heet water, veeg en olie licht. Ranger op een droge plaats. Gebruik geen wasmiddelen of vaatwasser. Alle lichten inclusief inductie.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt