Zwarte zeep - Vloeibaar

€ 9,50

13 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,38
4 5% Tot € 1,90
8 7% Tot € 5,32

Plantaardige vloeibare zwarte zeep op basis van biologische olijfolie en zonnebloemolie. Deze multifunctioneel reinigingsmiddel is zeer effectief tegen vuil en vet.

Inhoud: 1 liter of 5 liter

 

Deze liquid black soap:

 ​heeft een geconcentreerde formule (20% zeep)

 bevat enkel 100% plantaardige ingrediënten

 is gemaakt in West-Europa

Ref: ED094

Multifunctionele zwarte huishoudzeep met een sterke ontvettende werking. Dit product is zeer zuinig in gebruik: twee eetlepels in 5 liter water volstaat al voor een grondige poetsbeurt.

La Droguerie Ecologique maakt al meer dan 15 jaar een gamma aan natuurlijke ingrediënten om zelf je huishoudproducten mee te maken. Met de bijhorende handleiding en hun gamma aan pure ingrediënten loodsen ze je moeiteloos door het DIY proces. Hun producten worden gemaakt in Frankrijk of West-Europa, bevatten natuurlijk materialen en zoveel mogelijk ingrediënten uit de biologische landbouw.

Niet giftig voor mens en milieu. Niet inslikken. In geval van contact met de ogen, overvloedig spoelen met zuiver water. Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel bewaren tussen 8°C en 30°C.

Zwarte zeep reinigt, zuivert en voedt grondig. Geschikt voor tegelvloer, gebakken aarde, keramiek, tegels, geplastificeerde bekleding, marmer, parket, leisteen, geolied beton, linoleum, etc.

Bodems en tegelvloer: los 2 tot 3 soeplepels zeep op in 5 liter lauw tot warm water. Wassen en schrobben met een spons.

Afwas: giet een half glas zwarte zeep, 2 soeplepels natriumbicarbonaat en 10 druppels essentiële olie in 500 ml lauw water in een lege plastieken fles (liefst een gebruikte fles van vloeibaar afwasmiddel).

Kachel, frituur, kookplaat: enkele druppels zwarte zeep direct op een spons. Bij hardnekkig vuile oppervlakten: maak een mengsel van zwarte zeep en Blanc de Meudon. Direct aanbrengen en spoelen.

Bestek: week het bestek in een bad lauw water met 4 tot 5 soeplepels zwarte zeep gedurende 10 minuten.

Vetvlekken in de keuken: breng een beetje zwarte zeep aan op een spons. Wassen, vervolgens spoelen met warm water.

Zelf wasmiddel maken: los 1 deel zwarte vloeibare zeep op in 3 delen warm water op. Voeg vervolgens naargelang de hardheid van uw water ¼ kristalnatrium toe. U kunt ook ½ deel natriumpercarbonaat en een tiental druppels essentiële olie toevoegen om de ontvlekkende kracht van uw huisgemaakt wasmiddel te versterken. Goed mengen. Voor een wasmachine van 5 kg gebruikt u 1 glas van dit voorbereide wasmiddel.

Hardnekkige vlekken verwijderen: gebruik enkele druppels vloeibare zwarte zeep op de vlek. Laat ½ uur inwerken, goed met de hand wrijven en vervolgens in de wasmachine steken.

Als handzeep: aanbrengen op de handen en grondig afspoelen (vergeet niet dat het product alkaline bevat). Om vette hardnekkige vlekken te verwijderen, zoals motorolie, is het aangeraden een klein mengsel te maken van Blanc de Meudon en zwarte zeep.

Penselen schoonmaken: wassen met zwarte zeep en lauw of warm water.

Tuin: zwarte zeep beschermt uw rozenstruik, bloemen en kamerplanten,... Kan ook gebruikt om tuingereedschap te reinigen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt