Natriumpercarbonaat - Bleekmiddel en ontvlekker

€ 6,95

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,28
4 5% Tot € 1,39
8 7% Tot € 3,89

Natriumpercarbonaat is een multifunctioneel natuurproduct. Kan o.a. gebruikt worden als voordelig en milieuvriendelijk bleekmiddel voor witte was maar ook als natuurlijke ontvlekker en ontgeurder.

Inhoud: 1 kg

 

Dit percarbonate of soda:

 ​is een multifunctioneel huishoudproduct

 werd vervaardigd uit pure ingrediënten

 is geproduceerd en verpakt in Europa

Ref: ED038

Natriumpercarbonaat is een uitstekend alternatief voor chemische was- en reinigingsmiddelen en kan gebruikt om te reinigen, verzachten, bleken, ontvlekken, ontkalken, ontgeuren en zoveel meer. 

La Droguerie Ecologique maakt al meer dan 15 jaar een gamma aan natuurlijke ingrediënten om zelf je huishoudproducten mee te maken. Met de bijhorende handleiding en hun gamma aan pure ingrediënten loodsen ze je moeiteloos door het DIY proces. Hun producten worden gemaakt in Frankrijk of West-Europa, bevatten natuurlijk materialen en zoveel mogelijk ingrediënten uit de biologische landbouw.

Geschikt voor o.a. de behandeling van schimmels, verkleuring van houten meubels en tuinterrassen, als klassiek wasmiddel (gebruik ongeveer één à twee soeplepels en was op minimum 40°C maar best op 60°C), in combinatie met wasnoten/zeepnoten of als natuurlijke ontvlekker, witmaker, desinfecteerder en ontgeurder.

Opgelet! Niet geschikt om aluminium mee te reinigen (maar wel voor het reinigen van andere metalen oppervlaktes) en wol of zijde mee te wassen. Volg altijd het gebruiksadvies. Bewaren op een droge plaats. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

100% sodiumpercarbonaat, bevat geen chloor of fosfaat.

View the trust certificate
 • For further information on the nature of the review controls, as well as the possibility of contacting the author of the review please consult our CGU.
 • No inducements have been provided for these reviews
 • Reviews are published and kept for a period of five years
 • Reviews can not be modified: If a customer wishes to modify their review then they can do so by contacting Verified Reviews directly to remove the existing review and publish an amended one
 • The reasons for deletion of reviews are available here.

4.7 /5

Based on 24 customer reviews

 • 1
  0
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  1
Sort reviews by :

Anonymous A. published the 01/10/2020

5/5

Aangekocht voor tenten te reinigen en schimmel te verwijderen. Werkt enorm goed als je het op voorhand oplost in heet water. Verpakking redelijk fragiel, maar milieuvriendelijker dan plastic.

×

Voir notre politique

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt