Natriumpercarbonaat - Bleekmiddel en ontvlekker

ED697

€ 12,95

66 Items

Je bent nog niet ingelogd

Natriumpercarbonaat is een multifunctioneel natuurproduct. Kan o.a. gebruikt worden als voordelig en milieuvriendelijk bleekmiddel voor witte was maar ook als natuurlijke ontvlekker en ontgeurder.

Inhoud: 1 kg

 

Dit percarbonate of soda:

 ​is een multifunctioneel huishoudproduct

 werd vervaardigd uit pure ingrediënten

 is geproduceerd en verpakt in Europa

Natriumpercarbonaat is een uitstekend alternatief voor chemische was- en reinigingsmiddelen en kan gebruikt om te reinigen, verzachten, bleken, ontvlekken, ontkalken, ontgeuren en zoveel meer. 

La Droguerie Ecologique maakt al meer dan 15 jaar een gamma aan natuurlijke ingrediënten om zelf je huishoudproducten mee te maken. Met de bijhorende handleiding en hun gamma aan pure ingrediënten loodsen ze je moeiteloos door het DIY proces. Hun producten worden gemaakt in Frankrijk of West-Europa, bevatten natuurlijk materialen en zoveel mogelijk ingrediënten uit de biologische landbouw.

Geschikt voor o.a. de behandeling van schimmels, verkleuring van houten meubels en tuinterrassen, als klassiek wasmiddel (gebruik ongeveer één à twee soeplepels en was op minimum 40°C maar best op 60°C), in combinatie met wasnoten/zeepnoten of als natuurlijke ontvlekker, witmaker, desinfecteerder en ontgeurder.

Opgelet! Niet geschikt om aluminium mee te reinigen (maar wel voor het reinigen van andere metalen oppervlaktes) en wol of zijde mee te wassen. Volg altijd het gebruiksadvies. Bewaren op een droge plaats. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

100% sodiumpercarbonaat, bevat geen chloor of fosfaat.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt