Face wash - Normale huid

€ 17,95

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,72
4 5% Tot € 3,59
8 7% Tot € 10,05
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Glazen verpakking
Gemaakt in Frankrijk
Vegan
Frans merk

Voedende reiniger voor het gezicht met rozengeranium, bergamot en palmarosa. Reinigt grondig zonder de huid uit te drogen. 

Inhoud: 120 ml

 

Deze Organic Face Wash:

 ​verwijdert make-up en onzuiverheden

 is vegan, cruelty free en bevat geen palmolie

 is handgemaakt

Ref: SS520

Gezichtsreiniger voor de normale huid met o.a. avocado-olie en etherische olie van rozengeranium, bergamot en palmarosa. Reinigt, zuivert en verwijdert make-up zonder de huid uit te drogen. 

Savon Stories is een organisch skin care atelier dat gevestigd is in Londen. Dit Britse merk maakt natuurlijke verzorging om je huid en haren te reinigen, verzorgen en voeden. Enkel en alleen met zuivere, biologische en plantaardige ingrediënten en met veel respect voor mens en milieu.

Op het gezicht aanbrengen, inmasseren en grondig afspoelen met lauw water. Vermijd de gevoelige huid rond de ogen. Bevat etherische olie dus is niet geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. 

Bronwater (aqua);glycerine (glycerine); biologische extra vierge olijfolie (kaliumolivaat); >biologische zonnebloemolie (kaliumzonnebloemaat);biologische avocado-olie (persea gratissima);biologische kokosolie (kaliumcocoaat);biologische ricinusolie (kaliumcastoraat);biologische etherische oliën van: rozengeranium, bergamot & palmarosa (pelargonium graveolens bloemolie, citrus bergamia FCF schilolie & cymbopogon martinii olie - natuurlijk aanwezige citral, citronellol, farnesol, geraniol, limoneen, linalool).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt