Aloë vera razingcrème 50% organisch 100 ml

€ 10,50

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,42
4 5% Tot € 2,10
8 7% Tot € 5,88
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Een zachte crème met 50 % organische aloë vera , waardoor uw scheerbeurt een echte behandeling voor de huid voor uw gezicht maakt. Door zijn zachtheid, zal deze verzachtende scheerschuim je scheerbeurt een echt moment van plezier maken. Deze crème bewaart je huid door de agressie van het scheermes en helpt zijn veroudering te vertragen. Proteolytische enzymen, aloë vera zal dode cellen elimineren. Het voedt, regenereert de huid en helpt de groei van nieuwe cellen. Het stuurt de opperhuid aan, hydrateert en verzacht. Je huid is dus beter beschermd tegen het vuur van het scheermes. Aloë Vera en een etherische olie van toegevoegde zwarte sparren helpen de huid op het oppervlak te abrupt zonder deze aan te vallen.

aanbevolen voor een gevoelige huid, aloë vera hydrateert, kalmeert en stimuleert de regeneratie van de epidermis.

Ref: VA057
  • ? proteolytische enzymen, aloë vera zal cellen elimineren Dead . Het voedt, regenereert de huid en helpt nieuwe cellen te laten groeien . Het stuurt de opperhuid aan, hydrateert en verzacht. Je huid is dus beter beschermd tegen het vuur van het scheermes. Aloë Vera en een etherische olie van toegevoegde zwarte sparren helpen de huid op het oppervlak te abrupt zonder deze aan te vallen.
  • vervaardigd in Frankrijk
  • Sinds maart 2018 houdt Pure'aloé aan de organisatie 1% voor de planeet die vereist Doneer 1% van zijn jaarlijkse omzet voor milieubescherming.

ingrediënt: aloë Barbadensis blad extract*, aqua, stearinezuur, Helianthus annius olie*(zonnebloemolie), glycerine, kaliumhydroxide, Picea Mariana Miller*, benzylalcohol dehydroazijnzuur, lauryl glucoside, xanthan gom, tocopherol, propanediol, limoneen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt