Koraalroze kleutertas met glitters Papillon Corail paillette - Caramel et Cie

Boekentasje voor kleuters met 2 vlindervleugels

€ 61,00

7 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gerecycleerde materialen
Frans merk

Transformeer de schoolgang van je kleuter in een magisch avontuur met deze betoverende boekentas voor kleuters, uitgerust met schitterende vlindervleugels van Caramel et Cie.

Deze kleutertas biedt niet alleen een opvallende look, maar ook uitstekend draagcomfort en functionaliteit. Dankzij de glinsterende afwerking en het praktische ontwerp is het de ideale metgezel voor elke dag.

Ref: CAR238

De Glitter Kleutertas Papillon Corail Paillette met vleugeltjes van Caramel & Cie is met recht de favoriet onder de kleutertasjes. Deze sprankelende boekentas beschikt over een royaal hoofdvak gemaakt van gerecycled polyester, unieke decoratieve vlindervleugels met pailletten, een handgreep aan de bovenzijde en twee verstelbare, ergonomische schouderbanden.

Materiaal buitenkant: waterafstotend polyester - binnenkant: gerecycleerd polyester

Afmetingen: 26 x 20 x 7 cm

Gewicht: 300 gram

Leeftijd: 3-5 jaar

Wasadvies: proper maken met een vochtige doek of spons en milde zeep, zowel langs de binnen- als buitenzijde. Wassen in de machine is streng af te raden.

_

CARAMEL ET CIE brengt ons betaalbaar, verfijnd design om op stap of naar school te gaan in stijl. Altijd on-trend en met duurzame materialen. Knappe schooltassen, accessoires maar ook tassen om je vrije tijd of naar de sportles te dragen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt