ECOCHEQUE

Wasbare luiere in bamboe STRETCH Set van 5 luiers - Maat 1

€ 42,31

-20%

€ 52,89

17 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Belgisch merk

De set van 5 wasbare luiers maat 1 (3,5 tot 10 kg) van Bambinex® gemaakt van een badstof van bamboevezel.  Bamboe heeft geen meststoffen of pesticiden nodig.

Bamboe heeft de bijzondere eigenschap dat het ook na veelvuldig gebruik en wassen zacht en absorberend blijft. Het absorptievermogen neemt toe na een aantal wasbeurten. De laag is al voorzien van een booster (voering), maar u kunt extra boosters kopen op onze website.

Ze zijn "ecru" gekleurd met een klittenbandsluiting en drukknopen om het aan te passen aan het gewicht van het kind.

Let op, de verpakking bestaat uit 5 luiers en vereist het gebruik van een waterdicht beschermbroekje (1 slipje voor 3 lagen)

Ref: BX655
  • Te gebruiken met een beschermende broek.
  • Kleur: ecru
  • Grootte 1: 3,5 kg tot 10 kg

BAMBINEX BAMBOO STRETCH - de ecologische luiers die zeer gemakkelijk te wassen zijn!

Bambinex®-luiers zijn gemaakt van bambinex® -badstof van bamboevezel. Een verstandige keuze.... Bamboe is gemakkelijk te kweken, genereus en vereist geen meststoffen of pesticiden. Het put de aarde niet uit. Een natuurlijk wondermiddel....

- Bamboe is van nature antibacterieel en anti-allergisch.
- Bamboe is uitzonderlijk zacht.
- Bamboe is beter absorberend dan katoen.
- Bamboe heeft de particulariteit van het behoud van deze eigenschappen, zelfs na meerdere toepassingen en wasbeurten. Bovendien neemt de absorptiecapaciteit toe!

Nieuw in het stretchmodel:

  • Elastische rand die zich veel beter aanpast aan de lichaamsvorm van uw baby, elastische rugzijde
  • Drukknopen op de voorkant van de luier om de grootte van de luier te verkleinen - ideaal om de luier nog beter aan te passen aan de groei van uw baby, terwijl hij binnen hetzelfde luierformaat blijft.
  • Nieuwe generatie klittenbandsluiting, met over elkaar geplaatst klittenband aan de buitenkant en inwendig klittenband voor het wassen (voorkomt dat klittenband blijft plakken tijdens het wassen).
  • Luier voorzien van een booster (voering) met drukknopen, waardoor deze beter in de luier past.  Extra boosters afzonderlijk verkrijgbaar.
  • Lichter, zachter en aangenamer bamboevezel, maar nog steeds superabsorberend! Het droogt ook veel sneller dan de vorige generatie!
  • 80% bamboe viscose,
  • 20% polyester

Om een maximale absorptie van bamboevezels te bereiken, is het raadzaam om alle luiers en voeringen voor gebruik drie keer te wassen. Was luiers en slipjes op 40°. Luiers en inserts zijn machinaal droogbaar. Celluloselaagjes zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden weggegooid in het toilet of compostbak. Niet strijken! Gebruik nooit producten op basis van chloor! Gebruik nooit wasverzachter! Het zou de vezelabsorptie verminderen. Gebruik zeer weinig wasmiddel.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt