Wilhelm pyjama set - Blue fog

€ 40,00

-20%

€ 50,00

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
Zonder chemicaliën
Biologisch

Kiezen voor organisch katoen om in te slapen is niet alleen lief voor je kindjes huid maar biokatoen ademt ook en is streelzacht.

Kruip in je bed voor een heerlijke nacht of leg je kleintje te slapen in de zachte collectie nachtkledij en ondergoed van het Scandinavische Liewood.

Ref: LWD4252

Wilhelm pyjama set Blue Fog is zacht en comfortabele nachtkledij uit biologisch katoen van LIEWOOD, ook verkrijgbaar in andere mooie kleurtjes. Het truitje met lange mouwen heeft handige drukknoopjes aan de nek zodat het makkelijk is de pyjama aan en uit te doen.

Materiaal: 95% biologisch katoen en 5% elastaan ? Elastaan ??zorgt voor een ideale pasvorm

Afmetingen: verkrijgbaar in 5 maten van 92/98 tot 140/146

Wasadvies: wassen in de machine op 30°C, binnenste buiten wassen, niet in de droogkast steken, binnenstebuiten strijken om lage stand, niet bleken, geen droogkuis, wassen met gelijke kleuren

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt