NEW

Booster voor etherische oliën - 28 ml

Aan te lengen met water - Op basis van natuurlijke ingrediënten

AR188

€ 5,50

Je bent nog niet ingelogd

Dankzij deze booster voor essentiële oliën kunt u ze in water verdunnen en hun werking vertienvoudigen. Ideaal voor het creëren van uw eigen huisgeuren, hun geur zal u meevoeren voor een optimale verspreiding.

Inhoud : 28 ml

Eco-pluspunten van dit product
Frans merk
Uitgepakt
  • 4 ml booster is voldoende voor 200 ml bereiding
  • Gevaarlijk. Neem de voorzorgsmaatregelen voor gebruik in acht. Bewaar de boosterfles op een koele, droge plaats tussen 5 en 25°C.
  • In het algemeen raden wij het gebruik van etherische oliën af voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, overgevoelige personen of personen met hormoonafhankelijke kanker en meer in het algemeen personen met gezondheidsproblemen.
  • Na het openen van de boosterfles, deze snel hanteren en sluiten om verdamping te voorkomen.
  • Schroef de dop er goed op. Aanraking met de ogen, huid en weefsels vermijden. Was de handen grondig na gebruik. Etherische oliën zijn zeer krachtig, gebruik ze met mate en respecteer de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van elk van hen. In geval van ademhalingsallergieën of astma, vermijd het rechtstreeks inhaleren van essentiële oliën. Controleer of de etherische oliën geschikt zijn voor verstuiving door verneveling.
  • Water, suikerester en ethanol (10%)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt