Frigg Fairytale latex tutje - The Snow Queen

€ 5,45

Sprookjes verbinden, verbazen en voegen een magisch kantje aan de kindertijd, net zoals deze unieke FRIGG Fairytale fopspenen.

De lichtroze kleur is vernoemd naar één van de wereldberoemde sprookjes van Deense schrijver Hans Christian Andersen. De vorm is geïnspireerd op één van Hans Christian Andersen's papieren knipsels, een klein handgesneden kunstwerk met een hartmotief in het midden.

Ref: MLU1452

Frigg fopspeentje Fairytale The Snow Queen is geïnspireerd op het werk van Hans Christian Andersen. De hartjes in het ronde schil symboliseren liefde, de universele taal van de wereld en de basis van de onvoorwaardelijke band tussen ouder en kind. In de Fairytale collectie zitten 9 verschillende kleuren. Is deze jouw favoriet?

Materiaal speen: natuurrubber
Maat 1: Speen is 27 mm en wordt aanbevolen voor de leeftijd van 0-6 maanden
Maat 2: Speen is 30 mm en wordt aanbevolen voor de leeftijd van 6-18 maanden

_

FRIGG is er voor alle ouders die het beste willen voor hun kindje. Het zijn trendy fopspenen die uitblinken in stijl en kwaliteit. Elk product is gemaakt zodat het prima zit en veilig is, daarnaast worden ze allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste normen. De FRIGG tutjes zijn er in latex of siliconen. Ga op zoek naar jouw favoriet uit de FRIGG collectie vol mooie kleurtjes en verschillende mooie designs >

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt