Oleocaps + BIO N°1 - Ademhalingswegen - 30 capsules

€ 9,99

45 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,40
4 5% Tot € 2,00
8 7% Tot € 5,59

Vanaf de leeftijd van 18 jaar. De "ademhalingscapsules" Oregano+ van het gamma Oleocaps zijn samengesteld uit plantaardige koolzaadolie en een synergie van 2 100% biologische etherische oliën: oregano en citroen. Ze helpen de gezondheid van de luchtwegen op peil te houden en om te gaan met seizoensgebonden veranderingen.

Inhoud : doos met 30 capsules

 

 

Deze capsules : 

 helpen het lichaam zicht te wapenen in  kwetsbare situaties (Verkoudheid, verminderde weerstand, wisseling van seizoenen, overgang van warm naar koud)
 bevatten 100% biologische en plantaardige olie

Ref: PR431

Verkoudheid, verminderde weerstand, wisseling van seizoenen, overgang van warm naar koud? Deze kwetsbare situaties en periodes kunnen de luchtwegen gevoeliger maken en verzwakken. Om hier snel tegen op te treden bieden Oléocaps+ 1, met essentiële oliën van Wilde Marjolein en Citroen, de oplossing om het lichaam te wapenen tegen deze aanvallen

Inslikken met een beetje water.

1 capsule aan het begin of tijdens de maaltijd, 3 keer per dag gedurende 7 dagen.

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Niet langer dan 14 dagen gebruiken. Vraag advies aan een gezondheidsdeskundige. Verwijderd houden van warmte en licht. Dit product is geen geneesmiddel. Is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding, bij kinderen en adolescenten onder de 18 jaar.

De kleur van de capsules kan variëren; deze variaties zijn te wijten aan het natuurlijke en organische karakter van de etherische oliën en hebben geen invloed op de kwaliteit van het product.

Met 100% biologische etherische oliën*: oregano en citroen

+ 100% biologische plantaardige olie*: Koolzaad

Gelatine en glycerine

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt