Vloeibaar wasmiddel - Baby - Hypoallergeen
DM596

€ 12,95

132 Items

Je bent nog niet ingelogd

Ecologisch vloeibaar wasmiddel op basis van haver voor babytextiel. Maakt slabbetjes, rompers en al jouw baby linnen grondig proper zonder irritatie te veroorzaken op de gevoelige babyhuid.

Inhoud: 1 liter

 

Dit baby laundry detergent:

 bevat geen parfum

 maakt de was grondig schoon en zacht

 is vegan en cruelty free

Eco-pluspunten van dit product
Animal friendly
Hypoallergeen
Vegan

Parfumvrij wasmiddel met een hypoallergene formule voor babykleren. Geschikt om kleren mee te wassen van kleintjes die een gevoelige huid met eczeem hebben. Dit natuurproduct draagt het keurmerk van de National Eczema Association.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Check de tabel op de fles voor doseringsinstructies. Bij hardnekkige vlekken: giet het product rechtstreeks op de vlek en laat het even intrekken voor je het wast. Bekijk altijd de wasvoorschriften van je kledij voor specifiek advies. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

5-15% anionic surfactants (sodium coco-sulfate), 5-15% non-ionic surfactants (caprylyl glucoside, lauryl glucoside, myristyl glucoside). Aqua, sodium chloride, citric acid, glycerin, avena sativa kernel extract.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt