Wol- & fijnwasmiddel - Zero - Zonder parfum - 1 liter

HA670

€ 6,95

10 Items

Je bent nog niet ingelogd

Dit vloeibaar Ecover ZERO wasmiddel voor delicate was met 0% geur- en 0% kleurstoffen helpt het risico op allergieën te minimaliseren. De hypoallergene formule bevat enkel hernieuwbare, plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten die zorg dragen voor fijne stoffen.

Inhoud: 1 liter

 

Dit wol- & fijnwasmiddel:

 heeft een hypoallergene formule voor de gevoelige huid

 is niet getest op dieren

 bevat geen parfum en kleurstoffen

Eco-pluspunten van dit product
Gemaakt in België
Belgisch merk

Zero wol- & fijnwasmiddel in een fles gemaakt van gerecycleerd plastic om delicate stoffen te wassen die in direct contact komen met de gevoelige huid. De hypoallergene formule bevat geen geur- en kleurstoffen en is geschikt om wol en zijde zorgeloos te wassen.

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Voeg dit wasproduct toe aan koud of warm water voor handwas. Kijk altijd de wasinstructies in je kleding na. Breng onverdund product niet rechtstreeks op je was aan. Geschikt voor een wasbeurt op 30°-40°C.

  • 5-15%: Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen
    <5%: Anionogene oppervlakteactieve stoffen & Zeep
    Andere: Water, Alcohol, Natriumcitraat, Natriumchloride, Citroenzuur

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt