Vloeibaar wasmiddel - Wildflowers - Bulk to go - 2 L
DM083

€ 20,95

33 Items

Je bent nog niet ingelogd

Navulling met aftapsysteem van het ecologisch vloeibaar wasmiddel met een frisse bloemengeur. Maakt je was grondig proper en is zacht voor de planeet.

Inhoud: 2 liter - 80 wasbeurten

 

Dit Attitude vloeibaar wasmiddel:

 heeft een subtiele bloemengeur 

 doet zelfs de meest hardnekkige vlekken op natuurlijk wijze verdwijnen

 is volledig vegan en hypoallergeen

Eco-pluspunten van dit product
FSC gecertificeerd hout
Animal friendly
Hypoallergeen
Vegan

Maak ook het huishouden van jouw gezin zacht voor de planeet met dit hypoallergeen vloeibaar wasmiddel van ATTITUDE. Dit product is biologisch afbreekbaar, duurzaam en geschikt voor direct contact met de gevoelige huid.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Check de tabel op de fles voor doseringsinstructies. Bij hardnekkige vlekken: giet het product rechtstreeks op de vlek en laat het even intrekken voor je het wast. Bekijk altijd de wasvoorschriften van je kledij voor specifiek advies. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

5%-15% anionic surfactants (sodium coco sulfate), 5%-15% non-ionic surfactants (lauryl glucoside). Contains also: Aqua / water / eau, sodium citrate, sodium gluconate, glycerin, camellia sinensis leaf (green tea/thé vert) extract, methyldihydrojasmonate (jasmin), amyl salicylate (floral). FORMULATED FOR COLD WATER.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt