Bloomer wasbaar maandverband - Mini - Amelia
TB581

€ 7,95

2 Items

Je bent nog niet ingelogd

Comfortabel herbruikbaar maandverband met kleurrijke 'Amelia' print. Deze hippe bloomer met binnenin zachte bamboe fleece is een uitstekend ecologisch alternatief voor traditioneel wegwerpmaandverband.


Afmetingen: 21 cm x 9 cm
Inhoud: 1 stuk

 

Dit uitwasbaar maandverband: 

 is geschikt voor licht bloedverlies of als inlegkruisje

 lekt niet en heeft een zeer efficiënte absorberende kern

 is gemaakt in Engeland

Eco-pluspunten van dit product
Herbruikbaar / duurzaam
Zonder chemicaliën

Absorberend, comfortabel en zacht herbruikbaar maandverband. De Bloomer Mini is geschikt voor dagen in je cyclus met licht bloedverlies. Dit maandverbandje is ook geschikt voor lichte vormen van stressincontinentie.

Bloom & Nora is het eerste Engelse eco merk dat 100% gerecycleerd plastic gebruikt voor hun wasbaar maandverband en herbruikbare zakjes. De waterproof laag die lekjes voorkomt draagt het Oeko-tex keurmerk en is veilig voor direct contact met de huid. Hun gamma herbruikbare accessoires in frisse prints en kleuren en bezorgen je een zorgeloze menstruatie, zonder afval. Naast een goedkoop alternatief voor traditioneel maandverband zullen de Bloom & Nora designs zero waste liefhebbers zeker weten te bekoren.

Was dit maandverband op 40°. Na gebruik spoel je jouw maandverbandje best even met koud water en was het grondig binnen de 48 uur. Gebruik geen wasverzachter want dit tast de absorberende kern aan. Vermijd het gebruik van agressieve ontvlekkers want die kunnen het waterproof membraan aantasten. 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt