5 Multi -Us multi -uco multi -Us débuilet opladen

€ 14,59

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,58
4 5% Tot € 2,92
8 7% Tot € 8,17
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Herbruikbaar
Frans merk

5 Multi-use gloeiende / doekjes om de handdoek in de keuken te vervangen. Alleen worden gebruikt of naast de Eco Net -kit. Beschikbaar in bamboe (ecru en kleur) of biologisch katoen.

Ref: TE027

Débouillettes zal snel essentieel zijn om de papieren handdoek in uw keuken te vervangen. Om een ??gezicht of handen af ??te vegen, een glas omgekeerd water of droge groenten te absorberen, een tafel te wassen na de maaltijd, kunt u het niet doen zonder deze essentiële doekjes met meerdere us.

Frozes meten 20x20 cm en zijn verkrijgbaar in kleurbamboe (om gebruik te onderscheiden), ecru bamboe of organisch katoen. Voor maximaal gebruikerscomfort adviseren we u om ze te gebruiken in onze Eco Net -kit. Gebruik de As Your Wipers ... Wash and Reuse!

Een bamboe -patch vertegenwoordigt het equivalent van 5 ruitenwissers alles.

Organic Cotton

  • garandeert dat u wasbaar bent met een volledig natuurlijk product. Zachte organische katoenen lussen moeten worden gebruikt met vloeibare texturen, biologisch katoenen fleece met melk. Als u aarzelt, wordt de biologische katoenen biface voor u gemaakt door deze twee materialen te combineren.
  • Biologisch katoenkatoensamenstelling 100% biologisch katoen, GOTS gecertificeerde draden
  • BIO WIRE SPONGE GOTS Compositie 100 % Organic Cotton Sponge,

bamboo (kleur of ecru)

  • zal je verleiden met zijn zoetheid en zijn flexibiliteit. De bedoeling voor alle soorten producten, het is een eenvoudig onderhoud en is zeer geschikt voor baby's met borstvoeding.
  • Bamboo Sponge Certified Oukotex Standaard 100 Klasse 1 Samenstelling 90% Bamboo Viscose, 10% polyester. / Li>
  • Gecertificeerde stof OUKO-TEX Standaard 100 (CQ1049/2), label garandeert de afwezigheid van schadelijke stoffen of die de gezondheid en het milieu kunnen schaden

Met elke stof kunt u elke stof gebruiken Tussen 300 en 500 keer elk product. Dus u vermijdt het gebruik van wegwerp katoen en ruitenwissers alles.

Om uw stof te kiezen en meer te weten te komen, ontdek ons ??volledige artikel op de blog

Wat het materiaal wat u ook kiest, de babyvierkantenwasbaar en uitwisselingshandschoenen kunnen worden gewassen bij 40 ° C en naar de zachte droger gaan.

Om uw producten het beste te behouden, Wij adviseren u om onze "duidelijke soap" als onthechting te gebruiken voordat u waste.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt