ECOCHEQUE

Wasverzachter - Appelbloesem & amandel - 1,5 liter

€ 6,95

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,28
4 5% Tot € 1,39
8 7% Tot € 3,89
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Belgisch merk

Plantaardige en biologisch afbreekbare wasverzachter met appelbloesem en amandelgeur voor al je wasgoed. Dit wasproduct zorgt voor een streelzachte, frisse was.

Inhoud: 1,5 liter

 

De appelbloesem & amandel wasverzachter: 

 ​is zacht voor je kleren en de gevoelige huid

 is vegan friendly

 komt in een recycleerbare fles uit 100% post-consumer recycled plastic en een dop uit 50% post-consumer recycled plastic

Ref: MA052

Wasverzachter met ecologisch afbreekbare ingrediënten van plantaardige oorsprong. De natuurlijke formule is vegan friendly, zacht voor de gevoelige huid en geschikt voor septische putten. Dit ecologisch wasmiddel is gemaakt in een Zero Waste Certified fabriek, waar 98,1% van het bedrijfsafval een tweede leven krijgt.

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Bewaren tussen 5 en 25°C. Niet geschikt voor zijde en niet gebruiken bij vlamvertragend textiel. Niet rechtstreeks aanbrengen op je kledij.

DOSERING: 1 dopje = 40ml

Voor (4-5kg):
Zacht = 30ml / Extra zacht = 60ml

Aqua, Rapeseed-based esterquat, Propylene Glycol, Parfum, p-Anisic Acid, Lactic acid, Magnesium chloride, Linalool, Limonene, Geraniol

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt