Huile sèche pour le coprs action vergetures La Surdouée 100 ml

€ 33,95

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,36
4 5% Tot € 6,79
8 7% Tot € 19,01

Droge lichaamsolie voor anti-striemen werking – La Surdouée [R1] 100ml (Omum)

De meest complete en veilige oplossing tegen striemen: versterkt, herstelt en voedt! Droge lichaamsolie gericht op anti-striemen actie I 100 ml

ZIJN GEHEIM: de verbinding tussen aloe vera en 9 plantaardige oliën, die 100% BIO zijn en ultrarijk zijn aan omega 3, 6 en 9. Zo wordt de verschijning van striemen voorkomen, terwijl ontstekingen geremd worden, de vetbarrière van de huid versterkt wordt en de elasticiteit behouden wordt.

DAT BEETJE MEER: een droog gevoel en natuurlijk, licht parfum, aangepast aan de gevoelige geurzin van toekomstige moeders.

BEWEZEN WERKING:

  • 91% van de vrouwen hebben een soepel gevoel in hun huid
  • 100% heeft geen of weinig striemen zien verschijnen
  • 65% heeft de kleur van de bestaande striemen zien verzwakken

*Tevredenheidsstudie afgenomen op 34 zwangere vrouwen gedurende 6 maanden.

Ref: BN200

Aloe vera*, jojoba olie*, sesam*, pruim*, abrikoos*, argan*, Teunisbloem *, camelinaolie *, borage* en saffloerolie*.

Biologische ingrediënten : 99,5%

Ingrediënten van natuurlijke oorsprong : 100%

*Ingrediënten uit de biologische landbouw

  • Zonder essentiële olie
  • Zonder bewaarmiddel
  • Getest onder dermatologische controle

Schudden voor gebruik. Aanbrengen op de buik, de borst, de bovenbenen en de billen en masseer zacht zodat de olie de huid helemaal doordringt. Een kleine hoeveelheid olie volstaat. ‘s Morgens en ‘s avonds gebruiken, op z’n minst tot aan de 4de maand van de baby.

Omum verzorgingen staan aan de top van de palmares van de beste cosmetica in 2013-2014 !

Elke 2 jaar bezoeken de experts van het ‘Observatoire des Cosmétiques’ de vele rayons van parfumeries en apotheken en zij stellen u een selectie van de beste producten voor, gebaseerd op professionele criteria: doel, werking van de formule, huid tolerantie, gebruiksgenot, nauwgezet volgen van de regels, prijs/kwaliteit verhouding, en graad van voorzichtigheid (mogelijkheid tot toxische of vervuilende stoffen).

De gids van de beste cosmetica, geschreven door het ‘Observatoire des Cosmétiques’, erkend door kenners en gebruikers voor zijn onafhankelijkheid en sereniteit, is de unieke autoriteit op vlak van aankoopgidsen van cosmetica geworden.

De producten van Omum staan op de eerste trappen van het podium van de ‘Guide des Meilleurs Cosmétiques 2013-2014’!

  • La Confidente[R1] : 1ste plaats (premium klassement), 4de plaats (algemeen klassement) van hydraterende crèmes
  • La Surdouée: 1ste plaats (premium klassement), 2de plaats (algemeen klassement) van anti-striem verzorging
  • Le bienfaiteur: 2de plaats (premium klassement), 5de plaats (algemeen klassement) van hydraterende lichaamsmelk
  • Le Cajoleur: 1ste plaats (premium klassement) van zepen

Een compromisloze werkwijze

  1. Specifieke verzorging

Tijdens de zwangerschap worden veel hormonen gemodificeerd. Deze ommekeer is, onder andere, de oorzaak van een uitdijing van de dehydratatie van de huid, de verschijning van striemen, en paarsige striemen die met de tijd er steeds meer uit gaan zien als parelmoeren littekens. Onze formule op basis van kostbare en levendige actieve bestanddelen werkt in synergie om 2 fundamentele noden van de huid tijdens de zwangerschap te beantwoorden: maximale hydratatie en het voorkomen van striemen. Onze samenstelling is sterk gelijkend op de hydrolipide huidlaag met als doel diens vochtgehalte te behouden en het herstel te stimuleren. De formule bestaat uit een gelimiteerde hoeveelheid ingrediënten om een verbeterde assimilatie te verzekeren.

  1. Altijd meer bio

De actieve bestanddelen die wij gekozen hebben zijn gekende actieve bestanddelen met bewezen werking, afkomstig uit de biologische landbouw. Over het algemeen in het gamma van Omum (*gemiddelde van 5 producten):

  • 98%* van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
  • 83%* van alle ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw (AB).

Bepaalde ingrediënten in onze formules, zoals vitamine E, zijn niet gecertificeerd. Deze zijn in feite quasi-onmogelijk te groeien in de biologische landbouw. Wij verzekeren u dat deze ingrediënten wel natuurlijk zijn en gecertificeerd zonder OGM zijn. Met als doel constante verbetering, zijn onze teams volop aan het onderzoeken en ontwikkelen om zo een manier te vinden de AB ingrediënten te doen wortelen en bloeien, om zo 100% biologische formules te verkrijgen.

  1. De eenzijdigheid van schadeloosheid

    Omdat wij op de hoogte zijn van de veeltallige stoffenuitwisseling (bloed, huid etc…) tussen de zwangere moeder en haar kind, en omdat wij u de uiterste veiligheid willen garanderen, hebben wij onze formules ontwikkeld zonder essentiële oliën, chemische toevoegingen (parfum, texturing), en zonder alcohol. 4 van onze 5 producten bevatten geen bewaarmiddel*.

    *In cosmetische formules is water het ingrediënt dat het meest gevoelig is aan bacteriën. La Surdouée[R1] , La Confidente, Le Cajoleur en La Délicieuse zijn onze watervrije producten, waarin wij geen bewaarmiddelen hebben gebruikt, zonder enig risico. Uit gestage bezorgdheid over de kwaliteit en veiligheid, werken wij samen met een laboratorium dat cosmetica evalueert en onze producten onderwerpt aan bacteriologische tests en tolerantietests (onder dermatologische controle).

    4. Een wereldwijd en veeleisend engagement

    Ons engagement gaat verder dan de visie van emotioneel innovatieve, kwalitatieve, biologische en veilige producten: wij hebben geopteerd voor compromisloze ontwikkeling en gekozen samen te werken met het laboratorium Labohème, houder van de biologische en ecologische melding Nature & Progrès. De Nature & Progrès aantekening garandeert producten die ontwikkeld zijn volgens bijzonder strenge normen, de meest veeleisende in zijn sector, die evenzeer geëngageerd zijn op vlak van natuur, samenleving en economie.

    Wij verkiezen de originele, traditionele en semi-artisanale productiewijze (koude verzeping; aangelengd met boter/olie).

    Onze producten zijn ontwikkeld in Frankrijk en verpakt in een recycleerbare verpakking (glas, aluminium) zonder veiligheidsaanwijzing, noch onnodige verpakking. Onze printers zijn Imprim’vert gecertificeerd en het gebruikte papier heeft het PEFC label, voor een 100% respectvolle visie. Onze doosjes, zoals onze producten, respecteren het milieu. De aanhechtingen zijn geminimaliseerd en ontwikkeld op basis van recycleerbare producten. De Scotch Kraft is volledig recyclebaar, net zoals onze dozen.

    Een emotionele ontdekking, een sensationele ontdekking, de ontdekking zelve…

    Via Omum willen wij de zwangerschap weer betoveren door de emoties in het hart van deze unieke ervaring te vervangen: wij stellen een modern, bruisend gamma voor, wij bezingen de vreugde die toekomstige moeders voelen, het leven dat ze in zich dragen en wij staan de bloeiende relatie tussen ouder en kind bij.

    5. Plezierige verzorging…

    Onze verzorgingsproducten zijn ontwikkeld om u uit te nodigen uzelf een plezier te doen, wat tijd voor uzelf te nemen en u te verwennen. Daarvoor hebben wij ons de textuur van een cocon & zoetigheid en innoverende producten ingebeeld. Wij hebben de 100% natuurlijke geuren gekozen van amandel en vanille, omdat deze discreet en geruststellend zijn (speciaal aangepast aan de gevoelige geurzin van zwangere vrouwen).

    6. Een lijn vol van emoties

    Voelen is het zintuig dat doet ontdekken, dat verbindt… Om de kennismaking tussen baby, papa en mama te bevorderen en een intieme en tedere relatie in stand te brengen rond onze verzorging, hebben wij rituelen gecreëerd die overladen zijn met emoties, te beoefenen met 2 of 4 handen.

    Onze Cocon Rituelen werden ontwikkeld in samenwerking met Eric Girardot, een haptotherapeut (haptonomie) die ook opgeleid is in de perinatale en baby-gerichte welzijnsmassage en specialist is in de perinataliteit. Hij staat veel koppels nauw bij (pre en postnatale begeleiding van haptonomie en hapto-verloskunde) in de Kliniek van Champagne en in zijn praktijk. Hij is ook lid en administrator van de Fédération Française de Massages-Bien-être (Franse Federatie van welzijnsmassages) in Parijs.

    7. Ervaring van experts

    Ons project is geankerd in het perinatale universum via permanente samenwerking met zwangerschapsexperts en professionelen van de kinderverzorging, die ons bijstaan opdat wij ook deel uitmaken van hun ervaring, verrijkt worden door hun waardevol advies en ons naar hun werk kunnen oriënteren. 

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt