ECOCHEQUE

Herbruikbare bijenwas vershoudfolie Blauwe & groene prints pack van 3 - Anotherway

€ 15,96

-20%

€ 19,95

10 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
FSC gecertificeerd hout
100% van natuurlijke origine
Artisanaal
Biologisch
Milieuvriendelijke verpakking
Gemaakt in Frankrijk
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Frans merk

Een ecologisch, economisch en esthetisch alternatief voor traditionele plastic of aluminium huishoudfolie. Herbruikbaar tot 100 keer, zijn deze voedselverpakkingen gemaakt van biologisch katoen en bijenwas, kunnen met de hand gewassen worden en zijn geschikt voor de vriezer. Bewaar etensresten, wikkel uw kaas en verse producten in, en neem uw lunch of maaltijden overal mee naartoe, terwijl u het milieu respecteert.

Ref: AY004

De herbruikbare Bee Wraps set, vervaardigd in Frankrijk in Marseille, is een ecologisch en praktisch alternatief voor het verpakken van uw voedsel. Ontworpen om het gebruik van plastic te verminderen, bestaat deze set uit natuurlijke, niet-toxische en gecertificeerde materialen, wat een veilige en milieuvriendelijke gebruik garandeert.

  • De set bevat drie maten: klein (20 x 18 cm), medium (28 x 25 cm) en groot (35 x 34 cm).
  • Gemaakt in Frankrijk in Marseille in een ESAT, dat mensen met een handicap tewerkstelt.
  • Gecertificeerd GOTS door Ecocert, wat de beste sociale en milieuvriendelijke praktijken garandeert.
  • Product zonder plastic, 100% natuurlijk en zonder BPA.
  • Gemaakt van biologisch katoen gecertificeerd GOTS, wasbaar en herbruikbaar tot 100 keer.
  • Verandert de smaak of geur van voedsel niet.

  • Gebruik : Niet in de oven of magnetron plaatsen. De Bee Wraps kunnen in de koelkast en vriezer worden gebruikt (laat ontdooien op kamertemperatuur). Voor het eerste gebruik, vouw de Bee Wrap uit en kreukel het 3 keer om het soepel te maken. Voor vervolggebruik, gebruik de warmte van uw handen om het te vormen en het aan containers of voedsel te laten hechten. Reinig tussen gebruik door met de hand met koud water en ecologische zeep. Droog en bewaar op een droge plaats, bij voorkeur in de originele verpakking.
  • Volume : Set van 3 maten (20 x 18 cm, 28 x 25 cm, 35 x 34 cm).
  • Certificeringen : Gecertificeerd GOTS door Ecocert, veganistisch product.
  • Herkomst : Gemaakt in Frankrijk in Marseille.
  • Samenstelling : GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en Oeko Tex 100, Ecocert-gecertificeerde bijenwas, A.B gecertificeerde zonnebloemolie, Ecocert-gecertificeerde Landes pijnhars.

Anotherway is een innovatief Frans merk dat ons dagelijks leven revolutioneert door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten aan te bieden. Opgericht in 2018, heeft het merk als missie om afval te verminderen en een milieuvriendelijke levensstijl te bevorderen. Het biedt een assortiment eco-vriendelijke producten, variërend van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoopastilles. De producten van Anotherway worden lokaal in Marseille vervaardigd en zijn ontworpen om praktisch, effectief en milieuvriendelijk te zijn, met een combinatie van eenvoud en prestatie. Gecertificeerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt