Eco, ethische en

duurzame webwinkel

Mijn winkelmandje

Geen producten

Verzendkosten
Totaal

Afrekenen

Livraison offerte
Ons aanbod

Welkom, Aanmelden

Nieuwe klant? Maak uw account aan

4.57 / 5
abeego

abeego

Abeego daagt je uit anders te gaan denken over de moderne bewaaroplossingen voor vers voedsel door een ademende omgeving te creëren die voeding langer vers houdt. Abeego haalt inspiratie uit de natuur en promoot natuurlijke materialen voor het bewaren van voedsel. Duizenden jaren lang gebruikte de mens natuurlijke bewaarmiddelen, die nu door Abeego gebruikt worden om hun ingrediënten “levend” te houden. Abeego zorgt ervoor dat voeding letterlijk kan ademen, wat zorgt voor een betere smaak, langere versheid en zo ook minder verspilling.


De voedselverpakking van Abeego is vervaardigd op basis van pure bijenwas, jojoba olie en boomhars, geïnfuseerd in stof uit hennep en gecertifieerd BIO katoen. Elk ingrediënt werd geselectioneerd voor zijn bewaarkwaliteiten, om zo uw eten zo lang mogelijk vers te houden en verspilling te voorkomen.


De verpakkingen van Abeego zijn eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. Ze zijn plooibaar in omgevingstemperatuur en verharden bij koeling, waardoor ze de gewenste vorm behouden. Om ze schoon te maken, volstaat het uw Abeego de wassen met koud water en een ecologisch afwasmiddel en te laten drogen.

Er zijn 5 producten
Er zijn 5 producten
Onze Merken