Nuxe Bio

Het potentieel van de natuur

Nuxe staat al jaren bekend als een Frans merk met een liefde voor pure, natuurlijke ingrediënten dat voornamelijk te vinden is bij apothekers en spa's. De Nuxe bio-collectie bestaat uit een reeks vegan verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen met 100% natuurlijke parfums die gemaakt worden in Frankrijk. De krachtige natuurlijke formules zijn vegan, gecertificeerd biologisch en worden op een verantwoorde manier geproduceerd .

Voor deze nieuwe generatie biologische cosmeticaproducten met Ecocert-certificaat heeft NUXE Research gekozen voor de belangrijkste actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, met een voorkeur voor diegene die afkomstig zijn van groene technologieën. De formules bevatten gemiddeld 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en gemiddeld 65% cosmetica-ingrediënten afkomstig van de biologische landbouw, vergeleken met de minimumvereiste van 10 tot 20% gecertificeerde biologische ingrediënten .

Kwaliteit, in een groen jasje

De schoonheidsproducten van Nuxe Bio zijn een echt hoogstaandje in de cosmeticawereld. Ze vallen dan ook onder de hoogste kwaliteit. De geuren zijn unieke composities, 100% van natuurlijke oorsprong voor elke formule. Ook de texturen zijn super aangenaam, en zullen je huid verwennen.

De NUXE BIO verzorgingsformules kiezen voor actieve bestanddelen uit lokale productie en duurzame bronnen. Ze zijn allemaal veganistisch (goedgekeurd door The Vegan Society) en niet getest op dieren. De Nuxe Bio cosmeticaproducten worden in Frankrijk geproduceerd in fabrieken met Ecocert-certificaat. Hun verpakkingen zijn ontwikkeld met de steun van een deskundige organisatie op het gebied van ecodesign: ze zijn grotendeels recycleerbaar en bevatten een maximum aan gerecycleerde ingrediënten.

Er is nog maar 1 artikel op voorraad.

Filters

Producttype

Prijs

€ 30,00 - € 45,00
Nuxe Bio

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt