ecoLiving

Milieuvriendelijke huishoudmiddelen voor het dagelijks gebruik

EcoLiving is een Brits merk dat in 2008 werd opgericht met als doel om duurzame en milieuvriendelijke producten te bieden voor dagelijks gebruik. Het merk biedt een breed scala aan producten aan, waaronder herbruikbare huishoudelijke artikelen, zero-waste alternatieven en veganistische persoonlijke verzorgingsproducten.

Een van de belangrijkste kenmerken van EcoLiving is de nadruk op duurzaamheid en ethisch verantwoord ondernemen. Het merk werkt alleen samen met leveranciers die zich houden aan de hoogste milieunormen en de producten zijn gemaakt van duurzame en biologisch afbreekbare materialen, zoals bamboe, roestvrij staal en gerecyclede materialen. Bovendien wordt er rekening gehouden met de werkomstandigheden van de producenten en wordt er gezorgd voor eerlijke en duurzame productieprocessen.

EcoLiving biedt een breed scala aan producten aan die de overstap naar een duurzamer leven gemakkelijker maken. Zo zijn er herbruikbare rietjes, broodzakken en lunchboxen, maar ook schoonmaakmiddelen in navulbare flessen. Ook de persoonlijke verzorgingsproducten zijn volledig veganistisch en gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten.

Naast het produceren van duurzame producten, is EcoLiving ook actief betrokken bij verschillende milieuprojecten. Zo worden er elk jaar bomen geplant om de CO2-uitstoot van het bedrijf te compenseren en wordt er samengewerkt met organisaties die zich inzetten voor het behoud van de natuur en het milieu.

EcoLiving heeft verschillende onderscheidingen gewonnen voor zijn duurzame producten en zijn ethische bedrijfsvoering, waaronder de Ethical Accreditation van The Good Shopping Guide.d. Met hun focus op duurzaamheid, ethisch ondernemen en innovatieve producten is EcoLiving een merk dat bijdraagt aan een betere toekomst voor onze planeet. En dat vinden wij helemaal top bij Sebio!

ecoLiving

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt