Into The Beard

Kwaliteit voor je baard


Into the beard is een merk dat zich specifiek richt op mannen en een reeks natuurlijke baardverzorgings- en scheerproducten aanbiedt. Onder deze producten vind je baardbalsems en -oliën, aftershaves, scheerzepen en 3-in-1 zepen.

Het Forest-assortiment heeft een aangename wilde en houtachtige geur in de baard achterlaat, het Altitude-assortiment biedt frisse en muntachtige noten, terwijl het Heritage-assortiment u zal betoveren met zijn warme en harsachtige noten

Een toegewijd merk

De cosmeticaproducten van Into the Beard worden in de Franse Alpen gemaakt, op ambachtelijke wijze en geïnspireerd door de natuur. De ingrediënten zijn geselecteerd op hun natuurlijke eigenschappen en hun biologische oorsprong in samenwerking met lokale partners.

Into the Beard is lid van de 1% for the Planet vereniging, zij doneren 1% van hun omzet aan voor het welzijn van het milieu en hebben het Cosmebio label verkregen. Ten slotte zijn alle producten eco-friendly: van de keuze van de ingrediënten tot de verpakking en de samenstelling. Ze zijn dus gemakkelijk te gebruiken, gezond en ongelooflijk doeltreffend.

Er is nog maar 1 artikel op voorraad.

Filters

Producttype

Prijs

€ 15,00 - € 30,00

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt