Oli & Carol

Fijn Babyspeelgoed gemaakt uit natuurlijk rubber

Oli & Carol is een speelgoedmerk dat zich richt op het creëren van veilige, natuurlijke en duurzame speeltjes voor baby's en kinderen. Het merk is opgericht in 2015 door twee zussen, Olimpia en Carolina, die beide een achtergrond hebben in design en architectuur.

Het meest opvallende aan Oli & Carol speelgoed is dat het volledig gemaakt is van natuurlijk rubber afkomstig van Hevea bomen. Dit materiaal is 100% veilig en niet-giftig, wat betekent dat het veilig is voor kinderen om op te kauwen en te sabbelen. Bovendien is het duurzaam, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Het assortiment van Oli & Carol omvat een verscheidenheid aan speeltjes, waaronder bijtringen, badspeeltjes en rammelaars. Elk speeltje is zorgvuldig ontworpen om de zintuigen van baby's en kinderen te stimuleren en hun nieuwsgierigheid te wekken. De felle kleuren en verschillende texturen van het speelgoed zorgen ervoor dat kinderen er graag mee spelen en het helpt hen bij de ontwikkeling van hun fijne motoriek.

Babyspeelgoed dat geïnspireerd is door de natuur

Een ander kenmerk van Oli & Carol speelgoed is het unieke ontwerp. Elk speeltje heeft een eigen, herkenbare stijl en is geïnspireerd door de natuur. De designs zijn minimalistisch en modern, wat het speelgoed een tijdloze uitstraling geeft.

Oli & Carol heeft zich ook gecommitteerd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft verschillende programma's opgezet om terug te geven aan de gemeenschap en het milieu. Zo doneert het merk een deel van de opbrengst aan goede doelen en hebben ze een eigen programma opgezet om bomen te planten.

Al met al is Oli & Carol een uniek en innovatief speelgoedmerk dat zich onderscheidt door zijn focus op veiligheid, duurzaamheid en design. Het merk heeft een sterke visie en missie om een positieve impact te hebben op zowel kinderen als de wereld om hen heen.

Er zijn 7 artikelen op voorraad.

Filters

Producttype

Prijs

€ 0,00 - € 30,00
Oli & Carol

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt