Afwasmiddel - Citrus Zest - Bulk to go - 2 L

626232491227

€ 8,95

15 Items

Je bent nog niet ingelogd

Navulling met aftapsysteem van het Citrus Zest afwasmiddel met een frisse citrusgeur. Reinigt, ontvet en maakt je bestek, borden en pannen op natuurlijk wijze schoon. 

Inhoud: 2 liter

 

Deze Attitude Washing Up Liquid:

 is hypoallergeen, plantaardig en ecologisch

 is ideaal om lege flessen opnieuw te vullen

 zorgt voor een natuurlijk schone vaat

Eco-pluspunten van dit product
Milieuvriendelijke verpakking
Hypoallergeen
Vegan

Afwasmiddel met citrusgeur in groot formaat dat 76% minder plastic bevat dan standaard flessen en dubbel zoveel schoonmaakproduct. De verpakking is gemaakt uit 100% recycleerbaar FSC-gecertificeerd karton en de zak en kraan zijn gemaakt uit 100% recycleerbare BPA-vrije plastic. PETA-gecertificeerd: niet getest op dieren en 100% veganistisch. Vrij van schadelijke stoffen. Made in Canada. 

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

  • Om de refill te ontgrendelen: druk op het kartonnen lipje dat wordt afgebakend door een stippellijn. Haal de kraan door de opening naar buiten en plaats het lipje terug (om alles op z'n plaats te houden). Zorg ervoor dat de flessen die je vult altijd schoon en droog zijn. Gebruik eventueel een trechter om het bijvullen makkelijker te maken.
  • Giet 2 ml per liter warm water (ongeveer 15 ml in een standaard gootsteen). Product niet ontworpen voor gebruik in vaatwassers. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN BEWAREN.

<5% anionic surfactants / agents de surface anioniques (coco-glucoside), <5% non-ionic surfactants / agents de surface non-ioniques (lauryl glucoside). Contains also / Contient aussi : Aqua / water / eau, sodium chloride, sodium gluconate, sodium citrate, camellia sinensis (green tea/thé vert) leaf extract, terpineol (citrus), decanal (citrus), allyl heptanoate (sweet fruit).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt