Allesreiniger spray - 500 ml
HA161

€ 4,50

6 Items

Je bent nog niet ingelogd

Natuurlijke allesreiniger spray voor multifunctioneel gebruik. Maakt alle wasbare oppervlaktes grondig schoon en fris.

Inhoud: 500 ml

 

Deze reinigingsspray: 

✓ bevat natuurlijke, plantaardige en minerale ingrediënten

 maakt wasbare oppervlaktes grondig schoon

 heeft een frisse geur 

Natuurlijke allesreiniger spray die alle wasbare oppervlaktes fris en schoon maakt. Dit plantaardige schoonmaakproduct kan je rechtstreeks op de plek die je wil schoonmaken verstuiven. Naspoelen is niet nodig. 

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Verstuif rechtstreeks op het oppervlak en veeg schoon. Naspoelen is niet nodig. 

Aqua, Alcohol, Capryl glucoside, Candida bombicola/glucose/methyl rapeseedate ferment, Sodium Citrate, Lactic Acid, Parfum

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt