Siliconen Stick & Stay bord - Elphee mustard

€ 24,95

2 Items

De opstaande rand van dit schattig Ozzo bordje is ideaal om je kleintje zelf zijn eten te laten opscheppen zonder dat het van zijn bordje valt.

Bovendien is dit siliconen bord voorzien van een handige ring die ervoor zorgt dat het op de tafel kleeft, hoe handig is dat? Geen bordjes in het rond meer dankzij het hip kinderservies van Done by Deer.

Ref: HRS067

Knap okergeel Elphee Mustard kinderbord met onderverdelingen en handige silicone ring zodat je het bordje vast kan zetten op de tafel. Duw het bordje naar beneden en het blijft op elk vlakke ondergrond kleven. Onder Elphee's oor zit een handig treklipje om het bordje weer los te maken. Ideaal om je kleintje zelfstandig te leren eten, zonder borden die in het rond vliegen. Dit uniek bord komt uit de Happy Home collectie.

Materiaal: 100% voedselveilig siliconen
Gebruiksadvies: vaatwasserproef tot 100°C - mag in de microgolfoven - bestendig bij temperaturen van -40°C tot 230°C
Afmetingen: 21 x 17 x 2,5 cm

_

Happy Home is de collectie van Done by Deer waar 7 'deer friends' ons meenemen op een speels avontuur. Leuke figuren en zachte tinten maken van de nieuwe designs echte wannahaves. In de collectie zitten coole bekers, bordjes, brooddozen, schattige knuffels, speeltjes en baby-essentiels voor jouw kleine hartendief.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt