Anti-slip badmatje - Natuurrubber - Bruin

€ 29,95

3 Items

Veilig baby badmatje uit natuurrubber voor een veilige ondergrond in bad of in de douche. De zuignapjes onderaan zorgen ervoor dat je kleintje zorgeloos in bad kan gaan, zonder weg te glijden

Inhoud: 1 stuk
Afmetingen: 55 cm x 32 cm

Deze badmat:

​heeft onderaan handige zuignapjes

bestaat uit 100% puur, natuurlijk rubber

zorgt ervoor dat je kindje niet uitglijdt in bad

Ref: GR018

Plasticvrije badmat uit natuurrubber. Je kleintje glijdt dankzij dit handige matje niet uit in bad en zit ook niet op chemische stof(fen).

Hevea maakt duurzame producten met een minimale impact op het milieu. Hun reeks voor de allerkleinsten in natuurlijk rubber is ecologisch, veilig en heeft een innovatief design. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, makkelijk te onderhouden en lief voor je baby en de planeet. Ze bevatten ook geen kunstmatige kleurstoffen, PVC, BPA of ftalaten en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Voor eerste gebruik afspoelen met warm water. Om te verzekeren dat het badmatje op z'n plaats blijft liggen mag het niet groter zijn dan de douche of het bad waar het in gebruikt zal worden. Wasgels en badschuim spoel je best elke keer van dit matje na het wassen. Laat het badmatje niet altijd (nat) in bad liggen want dan kan de coating aangetast worden.

100% natuurlijk rubber

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt