ECOCHEQUE

Organische etherische olieparels - vulgaire tijm in thujanol

€ 19,69

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,79
4 5% Tot € 3,94
8 7% Tot € 11,03
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Frans merk

Organische etherische olieparels van thym vulgair in thujanol, 60 parels.

Organische parels van etherische olie van etherische olie thym vulgair vulgair In Thujanol (Thymus vulgaris ct thujanol) zijn mini-capsules voorspeld met zonnebloemgroenteolie. Dit is een praktisch formaat, de capsules zijn gemakkelijk te slikken en hebben een neutrale smaak. Een parel komt overeen met 1 druppel etherische olie: gemakkelijk te doseren en reeds verdund. Toepassingen van toepassing: natuurlijke verdedigingswerken, Circulatory Comfort.

  • Amber Glass Fles van 60 Pearls - 8,16 G
Ref: PR474
  • Dieetsupplement
  • Houd vast aan het bereik van jonge kinderen. Overschrijdt de aanbevolen dosis niet. Houd bij het beschutting van elke warmte- en lichtbron. Dit product is geen medicijn. Vervangt geen gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Gebruik niet tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen jonger dan 12 jaar. Vraag een professional in de gezondheidszorg om advies. Om koel te blijven.
  • Van 12 jaar oud: 1 parel aan het begin of tijdens de maaltijd 1 tot 3 keer per dag < < li> voor volwassenen: 3 parels aan het begin of tijdens maaltijd 1 tot 2 keer per dag
  • Slikken met een beetje water
  • Fleurie Sommite
  • Thujanol 4

*ingrediënt van biologische landbouw (certisys be-bio-01)-Organische middelen: van biologische landbouw (certisys zijn Bio-01)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt