Etherische olie - Pompelmoes

PR185

€ 6,90

17 Items

Je bent nog niet ingelogd

100% pure etherische pompelmoesolie. Deze essentiële olie werkt o.a. als een natuurlijk afslankmiddel, luchtzuiveraar en bloedverdunner. 

Inhoud: 10 ml

 

Deze essentiële citrus paradisi olie:

 ​is 100% natuurlijk

 helpt je bij het gezond afslanken

 vergemakkelijkt de spijsvertering

Etherische pompelmoesolie voor multifunctioneel gebruik. Deze essentiële olie ondersteunt de spijsvertering, is een natuurlijke eetlustremmer en onderdrukt ongewenste geurtjes in een ruimte. 

Pranarôm maakt sinds 1991 wetenschappelijke en medische aromatherapie. Altijd van onberispelijke kwaliteit en bij voorkeur met biologisch gecertificeerde grondstoffen. PRANA betekent levensgeest of levenskracht en ARÔM komt van aromaat (plantaardige geurende materie). In hun reeks vernieuwende zelfzorg- en gezondheidsproducten vormt de kracht van essentiële oliën, planten en kruiden altijd de basis voor een snellere, serene genezing of momenten van rust en welzijn.

Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, bij het geven van borstvoeding of bij kinderen onder 3 jaar. Op een droge, koele plek bewaren uit het licht. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Niet meer innemen dan de aanbevolen dosering. Niet aanbrengen voor het zonnebaden.

2 druppels 3x per dag op een neutrale drager (honing, rietsuiker of plantaardige olie).

Orale inname: +++
Gebruik op de huid: ++++
Lucht verspreiding: +++
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt