Etherische olie - Echte Lavendel

PR162

€ 9,95

31 Items

Je bent nog niet ingelogd

Pure etherische Echte Lavendel olie. Deze essentiële olie werkt krampstillend, kalmerend, sedatief, regeneratief voor de huid, pijnstillend, bloeddrukverlagend en antiseptisch.

Inhoud: 10 ml

 

De essentiële lavandula angustifoliassp angustifolia olie:

 ​is 100% natuurlijk

 werkt kalmerend

 bevordert een goede nachtrust

Etherische Echte Lavendel olie is een klassieker uit de aromatherapie. De kalmerende geur brengt je tot rust en deze essentiële olie werkt daarnaast ook op natuurlijke wijze pijnstillend, bloeddrukverlagend en antiseptisch.

Pranarôm maakt sinds 1991 wetenschappelijke en medische aromatherapie. Altijd van onberispelijke kwaliteit en bij voorkeur met biologisch gecertificeerde grondstoffen. PRANA betekent levensgeest of levenskracht en ARÔM komt van aromaat (plantaardige geurende materie). In hun reeks vernieuwende zelfzorg- en gezondheidsproducten vormt de kracht van essentiële oliën, planten en kruiden altijd de basis voor een snellere, serene genezing of momenten van rust en welzijn.  

Raadpleeg altijd een arts voor medisch advies. Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, bij het geven van borstvoeding of bij kinderen onder 6 jaar. Niet meer innemen dan de aanbevolen dosering. Op een droge, koele plek bewaren buiten het bereik van jonge kinderen.

1 à 2 druppels inslikken op een neutrale drager, 2x per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis: 4 druppels – 175 mg. 

2 druppels lavendelolie op je kussensloop of kraag van je pyjama bevordert de nachtrust.

Orale inname: ++++
Gebruik op de huid: ++++
Lucht verspreiding: +
+++++ = Ten zeerste aangeraden 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt