Appel-pruim (vanaf 4 maanden) - 2 potjes

OC136

€ 2,95

Je bent nog niet ingelogd

Moes van 100% biologisch fruit : Appel-pruim (Verkrijgbaar als dubbelpak van 2 x 130 g

  • Zonder toegevoegde suikers.
  • Glutenvrij
  • Zonder melkproteïnen
  • appelen uit Aquitanië

  • pruimen uit Frankrijk*

* Ingrediënten uit landbouwproducten afkomstig uit 100% biologische landbouw.

Bevat natuurlijke suikers aanwezig in fruit.

Babybio selecteert met zorg de geografische oorsprong van zijn ingrediënten en geeft de voorkeur aan plaatselijke producenten (bij voorkeur Frankrijk of de buurlanden ervan).

De oorsprong die vermeld staat op de producten kan veranderen omwille van onze eisen bij het selecteren van producenten en het probleem met de levering van biologische grondstoffen

Vervaardigd in Frankrijk.

  • Opdienen op kamertemperatuur, geen suiker toevoegen.
  • Afgesloten kan het potje 48 u in de koelkast worden bewaard.

Babybio is biologisch voedsel uit de wieg! Babybio, specialist in biologische babyvoeding, biedt baby's een compleet gamma van producten, zonder onnodige supplementen, gemaakt van hoogwaardige biologische ingrediënten: melk, vruchtensappen, infusies, granen, koekjes, groenten- en fruitpotten, menu's, soepen... Een ruime keuze voor een evenwichtige en gevarieerde voeding van onze kinderen. 

Babybio heeft daarom gekozen voor biologische landbouw voor de vervaardiging van haar producten. Tot de leeftijd van 3 jaar, baby's lichaam is onvolwassen, is het niet in staat om op zijn best de giftige stoffen die het inslikt te elimineren. De regelgeving voor zuigelingen stelt strenge eisen aan de samenstelling van baby's in verband met hun kwetsbaarheid. Door ingrediënten uit de biologische landbouw te gebruiken, voldoet Babybio zo natuurlijk mogelijk aan deze eisen met behoud van het milieu. Biologische landbouw blijft immers de meest natuurlijke manier om toxische inputs te vermijden: de productiemethode bevordert het gebruik van natuurlijke meststoffen en het niet-gebruik van synthetische chemische stoffen. Voorts is elk gebruik van GGO's en van GGO's afgeleide producten uitgesloten.

Babybio is dus onderworpen aan een dubbele regulering, die van babyvoeding en die van biologische landbouw. Alle bonussen! 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt