Bamboe Concealing stick 493 (bruin roze)

€ 17,90

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Milieuvriendelijke verpakking
Gemaakt in Europa
Oplaadbaar
Vegan

Bamboo Concealer stick 493 (bruin roze) ZAO. De concealer camoufleert roodheden, oneffenheden, donkere kringen en wallen. Deze crèmestick corrigeert dekkend met behoud van een natuurlijke uitstraling. Het formaat van de stick is makkelijk mee te nemen, hierdoor kun je op ieder moment van de dag oneffenheden wegwerken. Bamboe verpakking : Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en modern design, de bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een duurzaam katoenen zakje. De combinatie van deze prachtige verpakking samen met het refill systeem maakt een product van ZAO een perfect cadeau!  Netto gewicht: 3,5 g HERVULBAAR : ja 

Ref: ZO032

HERVULBAAR: ja

Lijst van ingrediënten: (INCI/CTFA): oleyl oleate, olive oil decyl esters, silica, persea gratissima oil [persea gratissima (avocado) oil]*, cera alba [beeswax]*, copernicia cerifera cera [copernicia cerifera (carnauba) wax]*, orbignya oleifera seed oil [orbignya oleifera (babassu) seed oil]*, squalene, melaleuca alternifolia leaf oil [melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil]*, bambusa arundinacea stem powder, CI 77820 [silver], aqua [water], aloe barbadensis leaf extract, ginkgo biloba leaf extract, alcohol denat., parfum [fragrance], linalool, limonene. MAY CONTAIN +/-: CI 77891 [titanium dioxide], CI 77491 [iron oxides], CI 77492 [iron oxides], CI 77499 [iron oxides]. 

*: Biologische geteeld 

Percentage natuurlijke ingrediënten: 100%

Percentage biologische ingrediënten: minimaal 20%  

Dierlijke ingredienten:Biologische bijenwas. 

Getest op dieren: Niet getest op dieren (noch over de bestanddelen of op verwerkte producten). 

Nanotechnologie : Geen enkele formule of ingrediënt  van Zao bevat  materiaal wat is verwerkt met behulp van nanotechnologie. 

Enkele ingrediënten uitgelicht:

  • Silica (organische silica): Het menselijk lichaam bevat ongeveer zeven gram silica, veel meer dan andere mineralen, inclusief ijzer. (Silica is tevens het tweede component van de aardkorst met 28% gevolgd door zuurstof met 47%). Een essentiële eigenschap van silica is dat het ervoor zorgt dat het menselijk lichaam vitaminen en mineralen beter kan opnemen. Het bindweefsel van het menselijk lichaam bestaat uit collageen en elastine. Deze moleculen hebben silica nodig, vanaf ongeveer 20 jarige leeftijd. Dit is de reden waarom veel producten van ZAO organische silica bevatten.
  • Orbignya oleifera (babassu) zaadolie (biologische babassu seed oil): Zeer rijk aan laurinezuur, deze olie heeft de eigenschap om diep in de huidlagen door te dringen. Het is zoet, zeer hydraterend en geschikt voor alle huidtypes zelfs de meest gevoelige. De hoge concentratie van tocotriënolen bevat veel anti oxidanten en heeft een anti-verouderende werking.
  • Extract van ginko biloba blad: Een uitstekend antioxidant en werkt tevens huidherstellend. Ginko biloba is een uitzonderlijk cosmetisch ingrediënt. Met dank aan de ginko flavonoïde, is het een zeer goede bescherming tegen vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van de huid.

De Zao concealer is de onmisbare eerste stap naar het bereiken van een perfect egale teint en het camoufleren van oneffenheden. De concealer is er in verschillende kleuren, voor iedere huidskleur is er een geschikte tint. Het formaat van de stick zorgt ervoor dat je gemakkelijk lokaal kunt camoufleren. Selecteer een kleur een tint lichter dan je eigen huidskleur. 

Om donkere kringen te camoufleren breng je vanuit de binnenooghoek naar de buitenooghoek de concealer aan en veeg dit voorzichtig uit richting de wimpers. De snelle manier is: Breng de concealer gelijk aan met je vinger; gebruik een kwast om het preciezer aan te brengen. Om oneffenheden te te camoufleren stip je met de stick het te camoufleren gebied aan en veeg je het met je vinger iets breder uit. 

Zao beauty tip:  Om een egale teint te bereiken kun je de concealer aanbrengen op roodheid op de wangen, opo de neus of in de diepe lijntjes. Om pukkeltjes te verbergen kun je beter een tint donkerder kiezen dan je eigen huidskleur. (fashion regel: donker maakt slank = make-up regel: donker verzacht)

Dankzij ons gemakkelijk en ludiek hervul-systeem, kunt u heel gemakkelijk uw product vervangen op een economische en ecologische manier door simpelweg een nieuwe vulling te kopen. Elk product in bamboe wordt beschermd door een elegant zakje om het langer te bewaren. Naast de kostvermindering en de verpakking van ons systeem kunt u evenzeer verschillende kleuren proberen en afwisselen volgens uw wensen van het moment. Simpeler kan niet! Door verschillende vullingen te hebben geeft u uw creativiteit de vrije loop!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt