Tagliatelle met groenten en koolvis Bio vanaf 8 maanden 2 x 190 g
MA008

€ 4,25

43 Items

Je bent nog niet ingelogd

Tagliatelle met groenten en koolvis Bio. HiPP BIO biedt voor elke leeftijd evenwichtige recepten met de juiste dosis vlees (of vis), lekkere biologische groenten en de nodige zetmeelproducten om uw baby energie te geven. Uw baby groeit. Beetje bij beetje leert hij de bewegingen van zijn tong en kaken beheersen... Hij is dus klaar om te kauwen op de kleine stukjes die in de maaltijdpotjes van HiPP Bio zitten.  De potjes bevatten ook biologische koolzaadolie. Biologische koolzaadolie verschaft uw kind kostbare omega 3-vetzuren die bijdragen tot een goede ontwikkeling van de hersenen en het netvlies. Net als uw zelfgemaakte papjes bevatten onze potjes geen kunstmatige aroma’s, conserveermiddelen of kleurstoffen !

Na 6 maanden raden de voedingsdeskundigen aan vlees of vis te gebruiken in de middagmaaltijden van uw baby. Dankzij de keuze van ingrediënten, het soort textuur, het formaat van de potjes en de voedingswaarde zijn de maaltijdpotjes van HiPP BIO speciaal afgestemd op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw baby.
HiPP BIO biedt voor elke leeftijd evenwichtige recepten met de juiste dosis vlees (of vis), lekkere biologische groenten en de nodige zetmeelproducten om uw baby energie te geven.

Onze maaltijdpotjes bevatten uitsluitend streng gecontroleerde ingrediënten van hoge kwaliteit, opdat u uw kind het beste kan geven. Net als uw zelfgemaakte papjes bevatten onze potjes geen kunstmatige aroma’s, conserveermiddelen of kleurstoffen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt