ECOCHEQUE

Bone Booster voor TE2 luier - van bamboe - Set van 3

€ 11,87

-30%

€ 16,95

18 Items

De Bone Booster van bamboe van het BAMBINEX® BASIC gamma wordt samen met een ‘one size’ beschermingsbroekje gebruikt om een TE2 (Tout-en-deux) systeem te creëren. De vorm van de bone booster is perfect aangepast aan de Bambinex overtrekbroekjes. Deze inlegger is zeer absorberend!

Set van 3 stuks

Ref: BX211

BAMBINEX® BASIC: eenvoudig, efficiënt, comfortabel, zeer voordelig. Een Bambinex-beschermend broekje, een referentie in kwaliteit en efficiëntie, en comfortabele en absorberende microvezelluiers in een anatomische vorm. Een compact concept dat 6000 wegwerpluiers vervangt. Uw baby gebruikt dezelfde beschermende broek vanaf de geboorte tot aan de zindelijkheid, ze evolueren met hem mee. De luier (bone booster) heeft een anatomische vorm, ze nemen de gehele binnenkant van de slip in beslag, eenmaal in de voorzak, ze houden ze goed op hun plaats.

De bonebooster heeft een vorm die perfect is aangepast aan de Bambinex slip.  Het is bijzonder absorberend!!!

Omdat de slipjes niet elke keer worden gewassen (als ze gewoon vochtig zijn, veeg ze dan af en gebruik ze opnieuw. De slipjes wisselt u gemiddeld elke 3 tot 5 luierwissels), dit systeem is zeer zuinig, omdat u slechts 4 of 5 slipjes koopt en u een voorraad "bone booster" aanlegt (aanbevolen hoeveelheid: 14 maat 1 en 12 maat 2).

De bone booster is verkrijgbaar in 2 maten:

  • grootte 1: 3,5 - 10 kg
  • grootte 2: 10 - 20 kg
  • 90% bamboe viscose
  • 10% polyester

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt