Sfeerkaars - Relax
AR165

€ 8,95

2 Items

Je bent nog niet ingelogd

De Relax kaars van Aromandise helpt u te ontspannen wanneer u het nodig heeft. Samengesteld uit etherische oliën van Zoete Sinaasappel, Lavendel en Palmarosa, de bloemen- en zoete geur verzacht u in uw momenten van cocooning, ontspanning en lezen. Gemaakt in Zuid-Frankrijk, is het gemaakt van GGO-vrije sojawas, de lont is gemaakt van katoen en het is veganistisch. Het deksel sluit goed af en zorgt voor behoud van de geur als de kaars niet brandt. 

150g kaars, +-30u.

  • Deze kaars wordt met de hand gemaakt in Zuid-Frankrijk, in de Languedoc.
  • Het is gemaakt van GGO-vrije sojawas, een katoenen lont en 100% zuivere en natuurlijke, chemisch getypeerde etherische oliën.
  • De kaars is vegan
  • Laat de kaars bij de eerste ontbranding 1 uur branden om uitdieping te voorkomen. Dit maakt een volledige verbranding van de kaars mogelijk, zonder verspilling!
  • Laat een kaars nooit onbeheerd achter, laat een kaars niet langer dan 3 uur achter elkaar branden. Buiten het bereik van kinderen en dieren bewaren. Plaats de kaars altijd op een vlakke, stabiele en brandwerende ondergrond, uit de buurt van brandbare materialen. Een brandende kaars nooit aanraken, optillen of verplaatsen, hij kan erg heet worden en je kunt je verbranden: wacht tot hij afkoelt. Niet blussen met water of een soortgelijk product.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt