Plantaardige olie - Abrikozenpit

PR882

€ 8,95

34 Items

Je bent nog niet ingelogd

Een van de zachtste en meest polyvalente oliën! Ze is geschikt voor cosmetisch gebruik en garandeert een zachte huid en een stralende teint. Ze is goed voor iedereen, zelfs voor baby's of reactieve personen. Haar neutrale geur, gebruiksvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en herstellende eigenschappen maken van deze olie een erg goede basis voor bereidingen met plantaardige oliën. Geschikt voor het hele gezin op vakantie om de huid voor te bereiden op de zon, maar ook gewoon voor de dagelijkse verzorging in de badkamer of na het strand. 

  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl.
  • Beschermen tegen licht en warmte.
  • Droog bewaren.

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag. 

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Voedt en herstelt de huid. Verzacht de huid zonder vetgevoel.

Melkkorstjes: Wrijf elk korstje met behulp van een wattenstaafje of een wattenschijfje overvloedig in met abrikozenpitolie. Laat gedurende 30 minuten inwerken alvorens voorzichtig met de vingertoppen elke korst los te maken. Gebruik hierbij niet uw nagels en krab er niet aan.

Twee derde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets minder dan een derde meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Provitamine A (dat is het bètacaroteen dat u er stralend doet uitzien). Vitamine E en fytosterolen: goede antioxidanten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt