Groene Marseillezeep - 72% olijfolie

BA657

€ 7,95

202 Items

Je bent nog niet ingelogd

Deze extra zuivere, gegarandeerde Marseille-zeep is extra zacht voor de huid en hypoallergeen en respecteert alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. Vooral dankzij de olijfolie is de huid gezond, gekalmeerd en beschermd. Het is geruststellend en bevat geen parfum, geen kunstmatige kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen synthetische toevoegingen. Marseille Rampal Latour zeep bevat 72% 100% plantaardige oliën. Het is bereid in overeenstemming met de huidige hygiëne- en traceerbaarheidsnormen. Deze echte Marseille zeep is gecertificeerd door Ecocert.

 

 

Eco-pluspunten van dit product
Gemaakt in Frankrijk
Milieuvriendelijke verpakking
Frans merk
Animal friendly
  • Zonder parabenen of EDTA
  • PEG-vrij en petrochemisch vrij
  • Geen kunstmatige kleuring
  • Zonder synthetisch parfum
  • Niet getest op dieren
  • Recycleerbare verpakkingen

Om zelfs de meest gevoelige huid te wassen: extra zacht om handen en lichaam zachtjes te wassen.

Helpt om te genezen: de groene Marseille Zeep met olijfolie helpt om zachtjes de luier  van de zuigelingen te genezen. Bekend om zijn antiseptische, helende en dermatologische eigenschappen, reinigt de Marseille groene zeep met olijfolie voorzichtig kleine uitwendige wonden (brandwonden, snijwonden, irritaties...) en bevordert de genezing ervan.

Om nachtkrampen te voorkomen : leg een Marseillezeep op de bodem van het bed. Het helpt om spierkrampen 's nachts te kalmeren.

Om de tanden te reinigen : helpt het tandvlees te versterken en helpt bij het verwijderen van tandsteen. Maak de tandenborstel nat en wrijf lichtjes over de groene Marseille Zeep met olijfolie (het is beter om er nog een beetje toe te voegen als het niet genoeg schuimt op de tanden). Borstel uw tanden en spoel ze met schoon water. Door uw tanden te spoelen, verspreidt het schuim zich in uw mond en reinigt het op natuurlijke wijze uw tanden, uw tandvlees en helpt het zelfs bij het drogen van kleine wonden zoals mondzweren, brandwonden, irritaties. Tanden zijn schoon en glanzend, tandvlees gezonder.

Reinigt de tandenborstel: reinig na elke wasbeurt de tandenborstel grondig met de Groene Marseille Zeep in olijfolie.

INCI : Natrium Olivate, Natriumcocoate, NatriumPalmate, Aqua (Water), Glycerine, Natriumchloride, Natriumhydroxide

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt