ECOCHEQUE

Zeep met ezelinmelk met citrusvruchent

€ 4,29

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,17
4 5% Tot € 0,86
8 7% Tot € 2,40
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Donkey Milk Soap wordt gewaardeerd door mensen met een gevoelige en prikkelbaar en is bijzonder geschikt voor het toilet van kinderen / Sterk> een jonge leeftijd. Dankzij de samenstelling (eiwitten, fosfolipiden, ceramides en koolhydraten) is ezelsmelk een natuurlijke tensor en een krachtige regenerator van de huid, dus het heeft de eigenschap van firm Strong> en De huid verzachten . Het zal uw huid subtiel parfumeren met het parfum fruitige en vitamine -citrus.

  • 100G SOAP
  • Parfum: citrus
Ref: LG421

Cleopatra was de eerste die de deugden van ezelsmelk benadrukte. Vervolgens gebruikten de meest verfijnde vrouwen door de eeuwen heen om de zachtheid en de schittering van hun huid te behouden. Vandaag nodigen we u uit om de voordelen van deze ezelsmelk door deze soap te vinden, gemaakt handgemaakt uitsluitend van Franse landbouwmelk.

  • Cosmebio Certified
  • Gemaakt van Occitania

Natriumpalmat ***, aqua (water), natriumcocoaat ***, glycerine***, coco-glucoside, ezelmelk *, Citrus aurantium dulcis (sinaasappel) peelolie*, chloride natrium, tetrasodium glutamaat diacetaat, lumoneen **, linalool **, citral **.

*organische landbouw

* Natuurlijk bestanddeel van etherische oliën

*** Transformeerd van biologische ingrediënten

Soap gemaakt van oliën biologische groenten, biologische ezelmelk (10% vers equivalent), organische oranje etherische olie, schuimmiddel, schuimend middel afgeleid van suiker, sequestering middel van natuurlijke oorsprong.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt