Les diffusables - Slaap - Kamille & mandarijn - 30 ml
PR727

€ 14,95

6 Items

Je bent nog niet ingelogd

Biologische slaap synergie met etherische olie van kamille en mandarijn voor in je aromatherapie verstuiver. Zorgt voor een rustgevende atmosfeer voor het slapengaan. 

Inhoud: 30 ml

 

Deze Pranarôm Les diffusables slaap synergie:

 ​bevat 100% biologische essentiële oliën

 brengt je tot rust

 is speciaal ontworpen voor diffusers

Eco-pluspunten van dit product
100% van natuurlijke origine
Biologisch
Milieuvriendelijke verpakking
Glazen verpakking
Belgisch merk

Mix van biologische etherische oliën van kamille en mandarijn om je nachtrust te bevorderen. Deze synergie is speciaal gemaakt om (koud) te verstuiven in een ruimte. 

Pranarôm maakt sinds 1991 wetenschappelijke en medische aromatherapie. Altijd van onberispelijke kwaliteit en bij voorkeur met biologisch gecertificeerde grondstoffen. PRANA betekent levensgeest of levenskracht en ARÔM komt van aromaat (plantaardige geurende materie). In hun reeks vernieuwende zelfzorg- en gezondheidsproducten vormt de kracht van essentiële oliën, planten en kruiden altijd de basis voor een snellere, serene genezing of momenten van rust en welzijn.  

Enkel gebruiken in diffusers die niet opwarmen. Plaats de verstuiver uit de buurt van verwarmingstoestellen, buiten het bereik van kinderen en in een goed geventileerde ruimte. Zorg ervoor dat je verstuiver niet in direct contact met je gezicht of ogen te vermijden. Niet verspreiden in de kamer waar kinderen jonger dan 2 jaar, mensen met astma, zwangere vrouwen of mensen die gevoelig zijn aan etherische oliën zich in bevinden.

Gebruik 3 à 5 druppels voor een ruimte van 9 à 15 m² (check altijd de gebruiksaanwijzing van jouw diffuser).

Citrus sinensis* (Orange douce), Citrus aurantium amara* (Petit grain bigarade), Lavandula hybrida* (Lavandin), Citrus reticulata* (Mandarinier), Citrus aurantium bergamia* (Bergamotier), Lavandula angustifolia* (Lavande vraie), Anthemis nobilis* (Camomille noble). * Ingrediënt uit de biologische landbouw (Certisys BE-BIO-01).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt