Anti-muggen - Tropische zones - 75 ml

AL073

€ 12,99

51 Items

Je bent nog niet ingelogd

Anti-muggen - Tropische zones - 75 ml

DVerjaag muggen, tijgermuggen en teken op doeltreffende wijze met deze "tropical zone" muggenwerende spray die citriodiol® en geraniol bevat. Doeltreffend tot 6 uur met zijn plantaardige formule met biologische essentiële oliën, geschikt voor het hele gezin vanaf 36 maanden. Deze muggenspray is verpakt in een plastic fles gemaakt van 100% milieuvriendelijk suikerriet!

  • Spray 75 ml
Eco-pluspunten van dit product
Gemaakt in Frankrijk
  • Bevat Citridiol®
  • Met bio essentiële oliën
  • Effectief tot 8 uur
  • Kinderen vanaf 36 maanden
  • Duwt muggen, tijgersmuggen en teken
  • Verpakt in een plantaardige plastic fles van 100% groene suikerriet

Spuit het product op alle blootgestelde delen van het lichaam, vermijd de ogen en slijmvliezen. Het product kan op kleding worden aangebracht voor een optimale bescherming. Niet aanbrengen op slijmvliezen, huidletsels of in geval van een voorgeschiedenis van huidallergieën.

Voorzorgsmaatregelen

Bevat CITRIODIOL®. Kan allergische reacties veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. In geval van contact met de ogen, voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Bij aanhoudende oogirritatie: raadpleeg een arts. Voor uitwendig gebruik. Niet inslikken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken voor een ander doel dan waarvoor het bestemd is. Niet in de riolering lozen. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Niet spuiten op een open vlam of een andere ontstekingsbron. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. In geval van medisch advies, de verpakking of het etiket beschikbaar houden.

Bevat eucalyptus citriodora olie gehydrateerd 25 % (CAS 1245629-80-4), geraniol 0,1 % (CAS 106-24-1).
Andere ingrediënten: bietenalcohol, water, glycerine uit raapzaad, etherische oliën van lavendel*, pepermunt*, geranium*, citroenzuur.
*ingrediënten van de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt