ECOCHEQUE

Wattenschijfjes voor het verwijderen van make-up van biologisch katoen - 80 stuks

€ 3,20

4 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,13
4 5% Tot € 0,64
8 7% Tot € 1,79
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch

Wattenschijfjes voor make-up reiniging - extra zacht - 80 stuks. Extra zachte make-up watten, die niet pluizen of breken, verpakt in een zakje van maïzena met een 100% katoenen koord om het zakje af te sluiten, waardoor het helemaal biologisch afbreekbaar en composteerbaar is. Ideaal voor het voorzichtig reinigen van gelaat en ogen, de watjes zijn zeer zacht voor de huid. Ze zijn niet in chloor gebleekt, wel gebleekt met waterstofperoxide. Deze watjes zijn zeer comfortabel in gebruik, gezien hun vorm aangepast is aan de hand. Beschikbaar in zakjes van 60 stuks.

Ref: MV003

Katoenlandbouw is de meest vervuilende vorm van landbouw. Het is uiterst schadelijk voor de gezondheid van mens en milieu. Wereldwijd worden 24% van de pesticiden gebruikt op 2,4% van de landbouwgebieden. De WHO heeft berekend, dat 220.000 mensen in de Derde Wereld-landen jaarlijks sterven en 25 miljoen mensen vergiftigd worden als gevolg van de bespuitingen op niet-biologisch katoen. Door het gebruik van biologische Fair Trade watten kunt u helpen om de mensheid en het milieu te redden. - Katoen geteeld in Benin. - Volledige traceerbaarheid, vanaf de Afrikaanse producenten tot aan de consumenten. – Dit katoen is in overeenstemming met de normen van Ecocert France’s Textile Biologique (biologisch textiel): alle katoenvezels zijn biologisch geteeld. - Vasthouden aan de beginselen van Fair Trade: sociale verantwoordelijkheid, duurzame processen, eerlijke lonen voor de producenten, milieuvriendelijke en traditionele methoden, totale transparantie van de productieketen. - Bescherming van het milieu en de biodiversiteit: biologisch composteerbare verpakking gemaakt van maïszetmeel of recycleerbare dozen. - Bescherming van de gezondheid van de producenten.

  • Biologisch katoen afkomstig van eerlijke handel
  • Biologisch textiel gecontroleerd door Ecocert

Ideaal voor de delicate reiniging van gezicht en lichaam van de baby en al zijn andere verzorging. Het is perfect voor het aanbrengen van Douce Nature babylotion.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt