Bio zelfbruiner spray - 100 ml

€ 10,50

13 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,42
4 5% Tot € 2,10
8 7% Tot € 5,88
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Vegan

Biologische zelfbruinende spray die ook hydraterend werkt. Deze zelfbruiner kan je makkelijk op je gezicht en lichaam aanbrengen voor een egale, gebruinde teint het hele jaar door. De natuurlijke formule plakt niet en laat geen strepen achter op je huid.

Inhoud: 100 ml

De Biosolis Self Tanning Spray

  • werkt vochtinbrengend
  • zorgt voor een egale, bruine huid
  • is vegan en animal friendly
Ref: PA109
  • 99% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
  • 83,30% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.

Voor een egale teint is het een aanrader om je huid eerst te scrubben met een peeling. Verdeel de zelfbruiner gelijkmatig over je droge, schone huid. Masser de zelfbruiner ook goed in op de ellebogen en knieën. De kleur verschijnt een paar uur na het aanbrengen. Handen grondig wassen na gebruik. Vermijd het aanbrengen van de zelfbruiner in de buurt van de ogen, op de wenkbrauwen en bij de haarlijn. Beschermt de huid niet tegen de schadelijke zonnestralen. Vermijd contact met kleding totdat de zelfbruiner volledig in de huid is doorgedrongen. Uitwendig gebruik. Lees de instructies voor gebruik.

Aloe barbadensis leaf juice*, Dihydroxyacetone, Erythrulose, Persea gratissima oil*, Propanediol, Butyrospermum parkii butter, Polyglyceryl-2 diisostearate, Glyceryl undecylenate, Cera alba, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Arachidyl alcohol, Behenyl alcohol, Arachidyl glucoside, Daucus carota sativa root extract*, Helianthus annuus seed oil*, Acacia senegal Gum, Xanthan Gum, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Parfum, Aqua.

* Ingrediënten uit de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt