Babykaarten Mijn eerste 12 maanden Les Moustaches - Moulin Roty

€ 15,92

-20%

€ 19,90

2 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
Frans merk

Mis geen enkel first moment met deze leuke Moulin Roty kaartjes. Met deze babykaartjes leg je de belangrijkste mijlpalen van jouw kleintje vast in zijn of haar eerste jaar. Elk kaartje heeft een leuk Les Moustaches-figuurtje afgebeeld met ruimte achteraan om een leuke foto op te plakken.

Ref: MRO356

Deze kaarten Mijn 12 eerste maanden, geïllustreerd met kleine trots zwijgende katten, zijn gemaakt van stevig karton en kunnen twee-zijdig worden gebruikt: de ene kant met een tekening in warme en elegante tinten, de andere kant met ruimte om een foto te plakken die elk groot moment vastlegt.


  • Afmetingen: 17 cm
  • Materiaal: geïllustreerd papier

Welkom in de magische wereld van Moulin Roty! Sinds 1972 betovert dit Franse merk jong en oud met zijn originele en poëtische creaties. Ontdek schattige knuffels, fantasierijke spelletjes en charmante decoraties, allemaal ontworpen met oog voor detail en een vleugje dromerigheid. Elk product van Moulin Roty is een betoverende reis naar een wereld van zachtheid en creativiteit, perfect om de zintuigen van kinderen te prikkelen en een vleugje magie aan hun dagelijks leven toe te voegen. Met Moulin Roty wordt elk moment een prachtige avontuur!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt