Parkmat Soft Waves Nougat 100 x 100 cm - Jollein

€ 44,00

-20%

€ 54,99

2 Items

De speelmat van Jollein is ontworpen om je baby een comfortabele en veilige speelruimte te bieden. Met zijn zachte en dikke vulling zorgt hij voor optimaal comfort tijdens speelmomenten of rustpauzes. Het elegante ontwerp en de knusse textuur voegen een warme uitstraling toe aan de kamer van je kind. Gemakkelijk te onderhouden, is deze speelmat zowel praktisch als esthetisch, ideaal om de eerste ontdekkingen van je baby te ondersteunen.

Ref: JOL608

Deze parkmat is het ideale accessoire voor het comfort van uw kind. Met zijn bovenkant van rekbaar katoen versierd met het Soft Waves-printje en de zachte fleece onderkant, biedt hij een aangename ruimte om te ontspannen, te slapen of te spelen. Beschikbaar in twee elegante kleuren en twee verschillende maten, is deze mat omkeerbaar en gemaakt van OEKO-TEX gecertificeerd katoen.


  • Afmetingen: 100 x 100 cm.
  • Samenstelling: OEKO-TEX gecertificeerd katoen.

Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby's en jonge kinderen, met een combinatie van stijlvol design en functionaliteit. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textielen, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal zorgvuldig ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd OEKO-TEX, wat zorgt voor zachtheid en veiligheid voor de delicate babyhuid. Jollein onderscheidt zich door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, en creëert een harmonieuze en warme sfeer voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar zowel praktische als esthetische producten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt