Kleuter Rugzak - Teddy sand

€ 42,96

De zachtste en schattigste rugzak in onze winkel! De Teddy sand knuffelrugzak van Petit Monkey is geschikt voor kinderen tot 7 jaar. Hij heeft pluizige oren op de voorkant van de zak, een schattig geborduurd berengezicht, een ritssluiting en verstelbare schouderbanden.

Ref: PS154

De Teddy Leopard rugzak van Petit Monkey is ontworpen om kleintjes zachtheid en comfort te bieden. Perfect voor dagen op de kinderopvang, ochtenden op de kleuterschool, of logeerpartijtjes bij opa en oma, deze rugzak combineert functionaliteit met een schattig design.

  • Ideaal voor kinderen tot en met 7 jaar.
  • Gemaakt van Borg-polyester pluche, voor een aangename textuur.

  • Materiaal : Borg-polyester pluche.
  • Afmetingen : 29 x 20 x 10 cm.
  • Onderhoud : Handwas aanbevolen. Gebruik een vochtige doek voor vlekken. Niet in de wasmachine plaatsen. Zorg ervoor dat je de rugzak goed laat drogen aan de lucht na reiniging.

Petit Monkey biedt schattige en creatieve producten voor kinderkamers. Met levendige illustraties en unieke ontwerpen brengt het een artistiek en speels element in de kinderruimtes. Elk stuk, van posters tot accessoires, is zorgvuldig ontworpen om esthetiek en kwaliteit te combineren, terwijl hoge ecologische normen worden gerespecteerd. Petit Monkey onderscheidt zich door zijn vermogen om kinderkamers om te toveren tot ware droomplekjes.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt