Houten brandweerwagen speelset - Le Toy Van

€ 49,95

3 Items
Deze houten brandweerwagen speelgoed van het merk Le Toy Van is perfect voor kinderen die graag de wereld willen redden! Een goed uitgeruste truck met waterkanonnen, verwijderbare ladder en veel accessoires om te spelen als een echte brandweerman! Een Budkin-personage is inbegrepen. Gemaakt van hoogwaardig hout, is deze truck zowel stevig als duurzaam. Realistische details, zoals de grote ladder en draaiende wielen, stimuleren de verbeelding van kinderen en moedigen hen aan om spannende reddingsscenario's te creëren. Geef uw kind urenlang plezier en leerervaring met deze houten brandweerwagen speelgoed van Le Toy Van.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN564
Le Toy Van - Brandweerwagen - Houten speelsetBrand ! Brand ! Bel de brandweer. Een stevig voertuig met uitschuifbare ladder, waterlans en accessoires om brandweerman de spelen. Bandweerman inbegrepen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Over Le Toy VanLe Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt