Houten garage rode Dino speelset - Le Toy Van

€ 79,95

2 Items
De rode houten speelgoedgarage van Dino van Le Toy Van is een perfecte keuze voor kinderen die graag spelen met miniatuurauto's. Deze houten garage is ontworpen met prachtige details en is uitgerust met spiraalhellingen, een auto en een lift. Kinderen kunnen urenlang plezier hebben met het laten rollen van hun auto's in de garage en ze op en neer laten gaan in de lift. Dit kwaliteitsspeelgoed is gemaakt van duurzame materialen en is veilig voor kinderen vanaf 3 jaar.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN569
Le Toy Van - Rode Dino garage - Houten speelsetOp weg naar de autostrade. Een fel rood en geel geverfde houten garage. Met 3 verdiepingen, spiraalvormige opritten, een auto en een werkende lift. Alles gepresenteerd op een gedetailleerde bodemplaat. De garage bevat een reeks beschrijvende stickers in het Engels, Frans, Duits of Spaans.Deze set past perfect met het uitgebreide assortiment van Le Toy Van (afzonderlijk verkocht) en de speeltapijt "Verkeer" van Le Toy Van. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Over Le Toy VanLe Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt